Aymila Turizm, Sivas menşeili tüm hava yolu firmalarının acentesidir. Kurulduğu yıllarda internet üzerinden alışveriş bu kadar yüksek değildi. Yolcular bilet almak için acenteleri ya da ofisleri kullanmak zorunda kalıyorlardı. Bilet ayırma, biletin elle tutulur olduğu dönemlerdi o zamanlar. Yolculara daha iyi hizmet verebilmek için ise sürekli çalıştık. Müşterilerimize sadece bilet ile ilgili değil servis imkanları, tatil gibi konularda da yardımcı olduk.

Günler değişti, zaman ilerledi. Günümüzde birçok şey elle tutulur bir şekilde değil sanal ortamda gerçekleşmektedir. Dünya genel olarak internet üzerinden alışverişe yöneldi. Uçak biletleri sadece bir mesaj ya da bir mail olarak güncellendi. Artık acentelerden verilen nüshalar sadece bilgilendirici bir belge niteliği taşımakta. (Fatura olarak kullanımlar hariç) Yolculuğu yapmak için sadece kimlik göstermeniz yeterli olmaktadır. Hatta barkodu telefona isteyerek giriş kartı bile kullanmanıza gerek yok. Görüldüğü üzere yeni bir çağ ile karşı karşıyayız. Ve bu sektörde de güncel kalmak hayati öneme sahip bir durumdur.

Biz, Aymila Turizm ailesi olarak güncellik, kalite ve ekonomiyi ön planda tutuyoruz. İnternet üzerinden yolcular daha kolay uçak bileti alsın diye ilk olarak kolaybilethatti.com kuruldu. Aynı sırada ücretsiz çağrı merkezimizi de devreye sokarak sadece Sivas ile değil Dünya ile de bağlantılı hale geldik. Müşterilerin talep ve dilekleri doğrultusunda kalitemizi her geçen gün yeniledik. Kolaybilethatti.com ile sayısız başarılara imza attık. Birçok kez firmaların satış birinciliğini kazandık.

Değişim tekrar geldi. Kolaybilethatti.com marka ismi Plusfly.com olarak değişti. Sadece isim değişikliği olarak da kalmadı. Piyasada yaşanan tüm yenilikler eklendi, harici olarak çalışma ekibimizle birlikte öncü yeniliklerde sitemize eklendi. Dünya’nın her yerine uçak biletini ekonomik olarak alabileceğiniz, güncel ve içinde birçok bilgi barındıran sitemiz hayata geçti.

Grup Uçak bileti alımını en kolay hale getirdik. Güvenlik önlemleri, işlem kolaylığı, seyahatini kolaylaştıracak bilgileri sayfamızda donattık. Ve kolay kullanımı ile müşterilerimizin hizmetine sunduk.

Sivas ile başlayan maceramız şimdi bir dünya markası olma yolunda ilerliyor. Siz de uçak bileti işlemlerinizi herhangi bir acente ya da ofise gitmeden oturduğunuz yerden Plusfly.com ile alabilirsiniz. Ayrıca ücretsiz çağrı merkezimizi de arayabilirsiniz.